truth is rarely pure and never simple

.

Monday, August 24, 2009

1η Σεπτεμβρίου-Δικοινοτική πορεία για ειρήνη και επανένωση.

Την 1η Σεπτεμβρίου μας δίνεται ακόμα μια ευκαιρία να ενώσουμε τη φωνή μας ε/κ τζαι τ/κ για την ειρήνη τζαι την επανένωση του νησιού.

Η Πλατφόρμα για την Ειρήνη διοργανώνει το απόγευμα της 1ης του Σεπτέμβρη, ημέρα Τρίτη, δικοινοτική πορεία από την Πλατείαν Ελευθερίας και το Πάρκο Κοουλού προς το κοινό σημείο του Λήδρα Πάλλας εις απόδειξιν της δυναμικής που αρχίζει να αποκτά η προοπτική της επανένωσης.
Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με ε/κ και τ/κ συγκροτήματα.


Μεν καρτεράτε να δείτε προώθηση που τα ΜΜΕ. Όπως δηλώνει τζαι η Πλατφόρμα τ/κ και ε/κ εκπαιδευτικών οι πορείες τούτες γίνουνται στα πλαίσια της αντίστασης στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα τζαι στις εμμονές των διχοτομικών αντιλήψεων.
Υπάρχει πλέον αρκετό κοινόν έδαφος τζαι πολλοί λόγοι για μιαν τέθκοιαν αντίσταση που ούλλους τους κατοίκους τούτου του νησιού.

2 comments:

  1. Κάτσε να δείς που θα σε πούν προδότη μόνο τζιαι μόνο που προωθείς έτσι πορείες. Καρτέρα, έρκουνται οι νεοκαβηταζιήες να σε χλευάσουν.

    ReplyDelete
  2. Νομίζω Διάσπορε, ότι πλέον εν μας αφορά το περιεχόμενο που διά ο καθε εμμονικός πατριδολαγνος στη λέξη προδότης. Μάλιστα, η δική του χλεύη μπορεί ναν τζαι η απόδειξη της ανοιχτομυαλιάς όσων αγωνίζουνται για μια κατάσταση που να διέπεται που την έννοια του σεβασμού τζαι της ειρήνης.
    εν βλέπω τι προδοτικό θα μπορούσε να υπάρχει σε μιαν εκδήλωση όπου μπορούμε να έρτουμε σε επαφή με τους κατοίκους πέραν των οδοφραγμάτων, να φωνάξουμε για ειρήνη τζαι να συνομιλήσουμε ακούοντας μουσική τζαι περνώντας κάποια μηνύματα. δηλαδή το μη προδοτικόν ενι να κρατούμε σημαίες τζαι να μισούμε την αόριστην έννοια τούρκος; τζαι κάπως έτσι πάει μπροστά τι; το 'έθνος' μας ή η ανθρωπότητα;
    όσο για τον όρο νεοκαβητατζίες!εδω γελάμε!(τζαι η ιστορία κλαίει). νομίζω εν εξώφθαλμο το ποιος εν ουτοπικός στες απαιτήσεις του πάνω στα 'εθνικά' θέματα! μεν γυρίσει κανένας να μιλήσει για τες 'ειρηνευτικές ουτοπίες' τούτων των εκδηλώσεων γιατί την μεγαλύτερη ουτοπία τελικά πρεσβέυουν την άλλοι με μόνη διαφορά ότι η δική τους εν βουτημένη μεστο μίσος τζαι την λήθη των ιστορικών μαθημάτων.

    ReplyDelete