truth is rarely pure and never simple

.

Wednesday, September 9, 2009

ALERT! είμαστεν;


Εντάξει, η μνήμη εν πολλοβοηθά. Είμαι σίουρη ότι ο παραπάνω κόσμος εξίασεν την υπόθεση με τους δέκα αστυνομικούς-όσοι βέβαίως ελάβαν γνώσην ευθύς εξαρχής διότι τουλάχιστον στο πανεπιστήμιο κύπρου οι αναρτημένες αφίσιες του τύπου 'διαμαρτυρία για την αθώωση των δέκα' επροκαλούσαν στους παραπάνω απορίες αγελαδινού ύφους για το ποιοι εν οι δέκα τζαι τι εκάμαν τζαι άμπα τζαι εφταίαν τζαι οι μιτσιοι τζαι εδέραν τους τελικά (...???.!!)-καμιά φορά διερωτούμαι τι κάμνει τόση 'νεολαία' μέστα πανεπιστήμια.

Τέλοσπάντων, όπως τζαι να σιει για μέναν η διαμαρτυρία του κόσμου για την αθώωση των αστυνομικών τζαι οι κινητοποιήσεις που εγίναν ήταν κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της κύπρου-ήταν κάτι που τέλοσπάντων εφυσούσε λίο κόντρα σε τζεινο το κρύψε τζαι ούσου να περάσουμεν, πάντα έτσι ενα ένι, εν κύπρος δαμέ-τούτα ούλλα τα στερεοτυπικά. Ενεν αλήθκεια αυταπόδεικτη, αλλά συνήθως άμα περνά ο τζαιρός, τα πράματα μπαίνουν ξανά πίσω στο αυλάτζι του συνηθισμένου τζαι του αναμενόμενου, άμαν παρατείνεις μιαν αντίδραση συνήθως λειτουργεί ανασταλτικά-μπορεί να δικαιώνεται δηλαδή τζαι η θυμοσοφία στη βράση κολλά το σίδερο. Πιστέφκω ότι τούτον εξέραν το καλά οι υπερασπιστές της ξεκούδουνης δικαιοσύνης. Νιώθω, χωρίς να είμαι ο πανόπτης της υπόθεσης, ότι σε τούντην περίπτωση, την έννοια του χρόνου εκμεταλλευτήκαν την ή τουλάχιστον επροσπαθήσαν να την εκμεταλλευτούν όσο πιο συμφεροντολογικά εγίνετουν το δικαστήριο τζαι οι συνήγοροι των αστυνομικών.

Ωστόσο, έσιει αθρώπους τζαι μάλλον τούτον εν το υπολογίσαν- που το φρένο του καλοτζαιρκού εγέμωσεν ξανά τες μπαταρίες τους-έσιει τζαι αθρώπους που θυμούνται ακόμα τζαι θυμίζουν μας το τζαι μας ότι αξίζει μας κάποια άλλη δικαιοσύνη τζαι κάποια άλλη προοπτική κοινωνική που τούτην που μας εμάθαν τζαι που μας εσυνηθίσαν να απολαμβάνουμε μαζοχιστικά.

Γι'αυτό πιστεύκω ότι την Παρασκευή ενα σιει κόσμο στην πλατεία φανερωμένης -για τούντην εκδήλωση της αλέρτ. Στο κάτω κάτω εν το κέντρο της παλιάς πόλης, ενα θυμηθούμε απογευματιάτικα με πιο εύκολους τρόπους-συζητήσεις, μουσική, φωτογραφίες τζαι να ταρακουνηθούμε ξανά. Στην πλατεία, αλά Brassens:




Ενα σας δούμε τζιαμέ.

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Γεια!

    Κωνσταντίνος από Αλέρτ

    Είμαι φοιτητής (3ο έτος) Παν Κύπρου,πληροφορική.

    Σκέφτομαι (αν βρω άτομα) να δημιουργήσουμε μια μικρή ριζοσπαστική ομάδα στο Παν Κύπρου,μπας και μπορέσουμε να ταράξουμε λίγο τα νερά.

    Έχεις κανέναν υπόψη?

    (btw ξέρετε γιατί δεν μου δημοσιεύει τα σχόλια με το OpenID?)

    ReplyDelete