truth is rarely pure and never simple

.

Monday, July 20, 2009

20η Ιουλίου - Someday they' ll give a war and nobody will come.

Εν έσιει κάτι να πεις για μια μέρα που ξεκινά με σειρήνες αναμνηστικής λήθης. Someday they' ll give a war and nobody will come λαλεί τζαι η μάνα μου στην Άιλι.

Γι'αυτό τζαι γω αφού εν ξέρω να πω τίποτε για σήμερα, ενα παραθέσω το ποστ που ήβρα στα νεκατώματα(www.nekatomata.blogspot.com)τζαι όσοι μπορέσουμε...ας δώκουμε το παρόν.

Αντιπολεμική, δικοινοτική εκδήλωση στο τέρμα της Λήδρας

Τετάρτη 22 Ιουλίου, 19.30-22.00

Τιμούμε ε/κ και τ/κ για πράξεις θάρρους και ανθρωπισμού εν καιρώ πολέμου. Οι αφανείς αυτοί ήρωες προστάτευσαν ή έσωσαν συνανθρώπους τους από την "αντίπαλη" κοινότητα από βέβαιο θάνατο, σφαγή ή βιασμό. Ελάτε να τους πούμε ευχαριστώ και να στείλουμε το μήνυμα της συνέχισης του αγώνα για την επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο.
Διοργάνωση της εκδήλωσης από τη Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο.



2 comments:

  1. η μάνα σου λαλεί την πιο σοφήν κουβένταν πάντως.
    αρκήσαμεν να καταλάβουμεν ότι τούτην την ημέραν αν θέλουμεν να κάμουμεν κάτι για να την θυμούμαστεν έννεν το να φωνάζουμεν "έξω οι τούρκοι από την Κύπρο" " τα σύνορα μας είναι στην κερύνεια" κλπ. καλά κάποιοι εν το καταλάβαν ακόμα, αλλά ας ένι. εκαταλάβαμεν το εμείς.

    ReplyDelete
  2. Για πρώτη φορά οι αρχές είπαν "ο καλλύττερος φόρος τιμής για όσους επέσαν είναι η λύση τζιαι η επανένωση". Ελπίζω να γινούν τζιαι πράξη οι διακυρίξεις. Να μεν ξεφτίσουν τζιαι τούτες όπως το δεν ξεχνώ που εξήφτισεν τόσον ώστε να καταντήσει λόγκο της ακροδεξιάς.

    ReplyDelete